Vi er på jakt etter motiverte og engasjerte lærlinger i Haugesund! 

Ønsker du muligheten til å jobbe i et stort og spennende selskap, sammen med noen av Norges beste operatører OG du bor i området rundt Haugesund? Beerenberg skal nå ansette nye lærlinger innen stillasbygging på Aibel sitt verft på Risøy like utenfor Haugesund. 


I Beerenberg har vi stort fokus på å sikre kvalifisert arbeidskraft med faglig tyngde og kompetanse for fremtiden. Vi ønsker å investere mye tid i å drive opplæring av ungdom i tiden fremover, og anser det som en del av vårt samfunnsansvar. Vi er opptatt av at lærlingen skal få økt sin kompetanse gjennom praktisk arbeid i prosjekt og i faglig oppfølging, og som bedrift oppnår vi dette ved å kunne tilby opplæring innenfor ulike deler av faget. Ytterlig teoriundervisning som er nødvendig for å få godkjent fagbrev vil foregå i regi av Beerenberg og opplæringskontoret. 

Vi ønsker deg som er pålitelig, engasjert og ansvarsfull, som har en positiv adferd og evne til å ta initiativ. I tillegg bør du kunne jobbe både selvstendig men samtidig samarbeide i team, i et hektisk miljø. Vi forventer at du tar tak i egen læring for å nå dine kompetansemål. I tillegg må du akseptere at det stilles krav, og at disse blir kontinuerlig fulgt opp. 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i et fantastisk arbeidsmiljø med kollegaer som er engasjerte og opptatt av å prestere bra sammen! Ved å selv ta initiativ til økt trivsel, blir vi et bra team som jobber offensivt og fremtidsrettet. Hos oss får du betalt utdanning med lærlingelønn etter Industrioverenskomsten. Etter endt læretid, vil det være stor mulighet for fast ansettelse og videre utvikling, i tillegg er det store muligheter for å få jobbe offshore. 
 
Opplæringsløp: 
 
Stillasbyggerfaget følger hovedmodellen med 2 år på skole og 2 år opplæring i bedrift.  
Forkunnskaper er derfor Vg1: Bygg- og anleggsteknikk og Vg2: Byggteknikk 
 
En stillasmontør håndterer alle deler av prosessen knyttet til stillas: 

  • har som hovedoppgave å bygge stillas slik at andre kan utføre sine oppgaver 
  • viktig støttespiller i arbeidet med å forebygge ulykker på arbeidsplassen 
  • kan også være involvert i å vurdere behov for stillas, planlegge byggingen av stillaset, samt å gjennomføre og koordinere byggeoppdraget. 
  • jobber både på bakken og i høyden 


Som stillasbygger må du være kreativ og løsningsorientert. Du må like fysisk arbeid og det å være i aktivitet, og du kan ikke ha høydeskrekk. Gode kommunikasjonsevner er også viktig, siden jobben innebærer kontakt med kunder, oppdragsgivere, byggherrer og øvrige stillasbrukere. 

For spørsmål om stillingen, kontakt oss på rekruttering@beerenberg.com 

Søknadsfrist: Snarest og senest 01.12.2019

Forventet oppstart: Februar 2020.