Skip to Content Skip to Navigation

Vil vise frem fremtidens ISO-bransje

Vil vise frem fremtidens ISO-bransje

Produkt- og teknologiutvikling har alltid vært en del av Beerenbergs DNA. På årets OTD viser selskapet frem noen av nyvinningene som skal bidra til å ta ISO-bransjen inn i fremtiden. 

– Vi har et stort fokus på teknologiutvikling, enten i egen regi eller ved å adoptere løsninger som allerede finnes. Det handler om å ta i bruk den teknologien, løsningene eller systemene som gjør oss bedre rustet til å gjøre en enda bedre jobb for våre kunder, sier leder for engineering, kompetanse og teknologi hos Beerenberg, Sverre Brufladt. 
Skal være ledende på teknologi
OTD er et av oljeservicebransjens største utstillingsvindu. Her viser leverandørindustrien frem nye løsninger som kan bidra til å gjøre dagens og fremtidens operasjoner både billigere, mer effektive og trygge. 
– ISO-fagene har mye manuelt arbeid, og slik vil det nok være i mange år fremover. Men potensialet for videreutvikling er stort. Derfor har vi et kontinuerlig fokus på både teknologiutvikling- og adoptering. Vi utvikler altså en del produkter og løsninger selv, samtidig som vi også tar i brukt det som finnes av innovative løsninger i markedet, sier Brufladt. 
Han forteller at dette handler både om å gjøre arbeidet lettere og tryggere for selskapets medarbeidere, men også om å effektivere prosesser som igjen betyr tids- og kostnadsreduksjon. 
– Beerenberg skal være bransjeledende på teknologi. Som en av de største aktørene i denne bransjen ser vi på det som vår oppgave å være en bidragsyter for å ta bransjen videre. Dette er en del av det å levere ”beyond expectations”, som er selskapets visjon, sier leder for produkter hos Beerenberg, Trond Løvaas. 


tv: Sverre Brufladt, Andreas Opstad Strand og Trond løvaas

Kontinuerlig forbedringsprosess
På årets OTD vil Beerenberg derfor ha fokus på å vise frem noen av de nyeste løsningene selskapet bruker i sine prosjekter. 
– I stedet for manuell oppmåling av isolasjonsprodukter til ventiler og rør, så benyttes nå 3D-scanning av objektet. Nøyaktige mål sendes så direkte til engineering, hvor modellering og oppfølging av produksjon kan starte umiddelbart. Det betyr at vi kan ha nye produkter klar langt raskere og med større presisjon, sier Løvaas, som legger til at dette er teknologi som de har utviklet selv. 
I tillegg vil selskapet vise frem sine verdensledende Benarx-produkter, diamantwire for kaldkutting, løsninger for wrapping av rør, samt mye, mye mer. 
– Vi vil vise frem bredden i vår portefølje. Vi er ledende på en rekke områder innenfor ISO-området og tilstøtende fagområder. Vi leverer god produktivitet, og våre løsninger tilknyttet dette er det vi ønsker å vise frem, sier leder for offshore rammeavtaler hos Beerenberg, Andreas Opstad Strand. 
I tillegg til å vise frem verktøyene vil de også legge vekt på å fortelle om den unike kulturen som preger selskapet. I tillegg til fokuset på teknologi, så har Beerenberg også har et evigvarende fokus på forbedring i selve prosessene, samt videreutvikling av selskapets ansatte. 
– Derfor har vi hele tiden flere løpende opplæringsprogrammer gående. Dette handler både om å gi nye muligheter for selskapets ansatte, men også om en videreutvikling av selskapet. Dette fokuset er også noe av det vi ønsker å formidle, sier Strand. 

Møs oss på stand Stand 6005, hall B
Vil du vite mer om hvordan Beerenberg kan hjelpe ditt selskap? Du finner oss på stand 6005 i hall B. Vi snakkes på OTD.

Back to top