Skip to Content Skip to Navigation

Vant i Gullsnitt

Vant i Gullsnitt

Fotograf Fredrik Arff og Beerenberg ble hedret med diplom i årets viktigste pris innen kommersiell fotografi.

Dette er andre gang Fredrik Arff og Beerenberg i fellesskap vinner i Gullsnitt. I 2013 ble Arff tildelt gull i kategorien «Næringsliv/profil» for Beerenbergs profilbilder. For 2015 blir han hedret med diplom for bildene han har tatt som en del av utsmykkingen av Beerenbergs nye hovedkontor.

Bildeserien er på totalt 50 ulike bilder av is-strukturer fikk eneste diplom i kategorien «Produkt/stilleben». Juryens begrunnelse er: «Skulpturelt flott. Spennende former og spill.»

- Dette er fantastisk morsomt for Beerenberg. Siden selskapsprofilen ble etablert i 2009 har fotografi vært en helt sentral del av den visuelle profilen.  I disse årene har vi kontinuerlig jobbet med å utvikle vår visuelle profil, samtidig som den skal være tro mot sitt opprinnelige uttrykk.  Da vi gikk i gang med arbeidet med å utsmykke vårt nye hovedkontor, var det helt naturlig å ta enda et skritt. Vi er veldig fornøyde med resultatet Fredrik Arff leverte, og setter selvfølgelig også pris på at dette arbeidet blir hedret i Norges viktigste fotopris, forteller Ole Klemsdal, Vice President Communications i Beerenberg.

Gullsnitt er reklamefotografenes årlige prisutdeling, se mer www.gullsnitt.com  

Back to top