Skip to Content Skip to Navigation

Vant den nasjonale stemmegivingen

Vant den nasjonale stemmegivingen

Beerenberg har fått flest stemmer av de norske virksomhetene i European Business Awards og
er dermed kåret til National Public Champion.

I februar i år ble Beerenberg valgt ut av juryen i EBA som en av ti finalister i  kategorien «The Business of the Year Award» for selskaper som omsetter for mer enn 150 millioner euro i Europa (les nettsak). Nå har selskapet i tillegg vunnet publikumsprisen.
 
– Det er ekstra stas å vinne denne prisen, fordi det her er "folk flest" som har tatt seg tid til å stemme. Det er vi veldig glade for og vi takker alle som har stemt på oss, sier konserndirektør Ingrid Sara Grimstad Amundsgård.

 Mer enn 160 000 mennesker i Europa har hittil stemt på en av de 636 bedriftene som var nominert. Nå er det kåret 34 nasjonale vinnere, som igjen skal konkurrere om prisen European Public Champion.

Alle de 160 000 stemmene nulles nå ut,, og de som allerede har stemt har derfor mulighet til å stemme på nytt. - Vi håper at de som bidro til å løfte oss frem som National Public Champion, på nytt gir oss sin stemme, oppfordrer Ingrid Sara Grimstad Amundsgård.

Stem på Beerenberg ved å klikke her  

European Business Awards ble stiftet i 2007, og er en uavhengig prisutdeling som skal identifisere og løfte frem Europas beste virksomheter. European Business Awards er blitt kjent som kontinentets fremste og viktigste næringslivspris, og skal støtte utviklingen av et sterkere og mer vellykket europeisk næringsliv

Back to top