Skip to Content Skip to Navigation

Tar i bruk 3D modellering

Tar i bruk 3D modellering

- Jeg prøver å tegne et stillas så godt det lar seg gjøre, det er veldig spennende. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Jens Bøhmer som er ingeniør ved MMO i Beerenberg. 

Les også Beerenberg i Sysla: – Vi kommer ikke til å utvikle AI-teknologi, men skal være blant de første til å ta det i bruk

Sammen med Andreas Granberg, også han ingeniør ved MMO, får han opplæring i stillasmodellering av Tom Wreen Johannessen og Pirita Maarit Johnsen. Johannessen og Johnsen jobber med å implementere programvaren, samtidig som endringer basert på tilbakemeldinger fra nye brukere kontinuerlig oppdateres i nye versjoner.

- Vi som har utviklet dette er spent på responsen når det kommer til brukervennligheten i og med at det er første gang de benytter verktøyet. Vi ser hvordan de bruker det og gjør tilpasninger basert på dette, sier Tom Wreen Johannessen. 

Andreas Granberg  og Jens Bøhmer skal benytte Beerenbergs egenutviklede programvare innen 3D stillasmodellering til å planlegge årsprogrammene til Statfjord C og Grane. Disse to installasjonene er valgt ut som piloter for å starte å rulle ut programmet i organisasjonen.

Hvordan synes du programmet fungerer?
- Jeg har holdt på med modelleringsprogramvare før, så sånn sett er det bare å bli vant med denne programvaren. Layouten ser enkelt ut så det lover bra – veldig nyttig, mener Andreas.

Back to top