Skip to Content Skip to Navigation

Rekordmange Beerenbergere deltok

Rekordmange Beerenbergere deltok

Stilte mannsterke: Beerenberg stilte med mange deltakere til årets Bergen City Marathon, både kvinner og menn. Her fra åpningen av stafetten.  

Nok en gang stilte Beerenberg sterkt under Bergen City Marathon. Aldri før har selskapet stilt med syv stafettlag i denne løpsfesten, som samtidig er en stor sosial happening i selskapet!

Ja, vi skryter av oss selv og vi mener vi stilte med en imponerende samling medarbeidere som deltok i årets Bergen City Marathon. Denne løpsfesten i Bergen samler totalt mer enn 10 000 løpere innen distansene maraton, halvmaraton, 5- og 2-kilometersløp og stafett (halvmaratondistanse fordelt på 10 etapper).  

Det er først og fremst stafetten Beerenberg har deltatt i og helt siden starten for åtte år har selskapet vært pallen i dette løpet hvert eneste år. 2019 var heller ikke noe unntak, da elitelaget tok annenplassen på tiden 1:01:52. Selv om de andre seks lagene kom et stykke unna så var det ikke mindre imponerende.  


Klare for stafetten: Syv Beerenberg-lag stilte til start (og samtlige gjennomførte ) i årets Bergen City Marathon, her representert med Niklas Hermansson, May Britt Nyvoll Boga, Audun Langeland, Christer Larsen og Sverre Brufladt.  

Sunn miljøskapende tradisjon
Bergen City Marathon er blitt en sunn, miljøskapende tradisjon i Beerenberg.  
- Stafetten er en stor sosial happening. Den skaper trivsel, fellesskap og glade kolleger på tvers av avdelinger og arbeidsmiljøer. Både menn og kvinner er med, en flott samling kolleger fra 20 til 59 år. Ingen stiller uforberedt til start, og allerede fra desember er stafetten en snakkis i Beerenberg, forteller primus motor, Rune Erdal som til daglig er prosjektleder for Beerenbergs aktiviteter på Mongstad.  

Ikke alle trener løping fast. Samtidig smitter fellesskapet knyttet til trening og mosjon over på de som deltar.  
- Den sosiale delen av arrangementet, der deltakerne møtes til lunsj etter stafetten er selvsagt viktig. Samtidig vet jeg at flere av de som har deltatt først og fremst på grunn av det sosiale, har begynt å trene mer regelmessig, tilføyer Ole Klemsdal, menig deltaker og kommunikasjonssjef i Beerenberg. 

 

 
Den viktige oppsummeringen: Etter felleslunsjen i Potetkjelleren oppsummerer primus motor Rune Erdal Beerenbergs innsats under årets stafett.  

 
Vekslingen foregår lynkjapt: Beerenbergs elitelag vekslet som lag nummer to, noe som også ble plasseringen til slutt. De andre lagene kom på plassene 58, 71, 90, 99, 244 og 274 av samtlige 383 startende stafettlag. Klikk her for resultatlisten 

 


Startnummeret må sitte skikkelig: Bertil Bargård løp stafetten i Bergen City Marathon for aller første gang. Etter løpet var han fast bestemt på å forbedre tiden sin neste år.  

 


Beyond Expectations: Beerenbergs visjon er en viktig del av selskapskulturen. 

 
 

Back to top