Skip to Content Skip to Navigation

Nye markeder for brannisolering

Nye markeder for brannisolering

- Benarx-produktene innen brannisolasjon opplever gjennomslag på tre kontinenter. Den nye scanningsteknologien er med å fremme konkurransekraften, sier Slavik Degtyarev, regional leder for Benarx, som viser fram en epoxy-kasse.

Benarx har nylig blitt tildelt to viktige kontrakter i henholdsvis Portugal og Algerie.  
- Det er første produktleveranse til begge disse landene, noe som er svært gledelig, sier Slavik Degtyarev, regional leder for Benarx.

Benarx-produktene har vært markedsledende innen passiv brannbeskyttelse på NCS (norsk kontinentalsokkel) i mer enn 10 år. De siste årene har produktene fått gjennomslag innenfor andre markeder, særlig i Asia.  
- Derfor er det oppløftende at vi nå også opplever gjennomslag både i Afrika og kontinentale Europa, sier Slavik Degtyarev. 
 
Effektiv metode 
Leveransen i Portugal består først og fremst av Benarx F Structure Panels og epoxy-kasser for å gi passiv brannbeskyttelse av LPG-tanker til Rubis Energia.  
- Vi vil ta i bruk vår egenutviklede teknologi innen 3D-scanning for å utføre jobben med å måle opp flensene og tankene der vi skal utføre passiv brannbeskyttelse. Dette er en svært effektiv metode.  Vi opplever at scanningsmetoden, i kombinasjon med produktenes egenskaper, har vært avgjørende for å få dette oppdraget, forteller Degtyarev.  

 
Fleksible løsninger 
Både Portugal og Algerie er nye markeder for Benarx-produktene, og i sistnevnte land er oppdraget innenfor nedstrømsaktiviteter på raffineri.  
- Vi har her en algerisk samarbeidspartner i Travomed, som har spesialisert seg på tjenester innen passiv brannbeskyttelse og overflatebehandling. Dette har gitt umiddelbare resultater, og i dette prosjektet skal vi bruke våre fleksible løsninger innen epoxy-kasser som skal isolere flenser og ventiler, forteller Degtyarev.  
 
Løsningen har allerede vakt positiv oppmerksomhet og det er potensiale for flere oppdrag til raffinerier i Algerie.  

Back to top