Skip to Content Skip to Navigation

Ny konsernsjef i Beerenberg

Ny konsernsjef i Beerenberg

Styreleder Ketil Lenning og Beerenbergs nye konsernsjef Arild Apelthun (Foto: Magnus Skrede)

Arild Apelthun er fra i dag ansatt som ny konsernsjef i Beerenberg etter at Morten Walde har valgt å trekke seg tilbake.

Morten Walde gir seg etter mer enn 20 år i Beerenberg, hvorav de siste 10 årene som konsernsjef. Han vil fortsette i selskapet som styremedlem.

- Vi synes det er trist at Morten Walde har bestemt seg for å forlate sin rolle som konsernsjef, samtidig som vi respekterer avgjørelsen. Morten har gjort en glimrende jobb gjennom mange år i selskapet, og vi er glade for at han vil fortsette å bidra til Beerenbergs suksess gjennom sin nye rolle som styremedlem, sier styreleder Ketil Lenning.


Morten Walde (Foto: Fredrik Arff)
Walde blir erstattet av Arild Apelthun, som frem til nå har vært CFO i Beerenberg.

Arild Apelthun startet i Beerenberg i 2014, etter å ha vært CFO i det børsnoterte selskapet TTS Group ASA. Tidligere har han jobbet som CFO for datterselskaper til Aker Solutions i USA og Europa. Arild Apelthun er utdannet siviløkonom. 
- Når det først skulle skje et konsernsjefskifte i Beerenberg er vi svært glade for å kunne presentere Arild Apelthun som Waldes etterfølger. Apelthun er høyt kvalifisert for stillingen og har i flere år hatt en sentral rolle i utviklingen av Beerenberg-kulturen, sier Lenning. 

- Jeg ser frem til å overta som konsernsjef i Beerenberg. Vi har mange spennende oppgaver og muligheter som ligger foran oss, sier Arild Apelthun. 

Back to top