Skip to Content Skip to Navigation

Ny avtale med Aker Solutions

Ny avtale med Aker Solutions

Beerenberg har vunnet en rammeavtale med Aker Solutions verft i Verdal, som inkluderer fagene overflate, passiv brannbeskyttelse, isolasjon og arkitekt.  

- Vi er stolte og ydmyke for den tilliten vi blir vist av Aker Solutions Verdal, sier Nils Halvor Berge, konserndirektør for nybygg og modifikasjoner i Beerenberg. Selskapet har levert tjenester til verftet i Verdal siden 2015 og vært del av en rekke store prosjekter som eksempelvis Nyhamna Expansion Project og Johan Sverdrup.  

Stor konkurransekraft 
Aker Solutions hadde denne våren mulighet til å avrope en opsjon med Beerenberg, men valgte å lyse ut en ny kontrakt i markedet.  
- På grunn av stadig økte konkurransekrav tok vi en beslutning for å gå bredt ut, slik at vi kunne oppnå den beste avtalen totalt sett. Beerenberg leverte et konkurransedyktig tilbud. Kombinert med at vi kjenner selskapet godt gjennom flere års samarbeid der gode rutiner har blitt etablert, så ser vi et godt potensial der vi i lag kan oppnå stor konkurransekraft, forteller Åsta Skrove, Head of Yard Porcurement, Supply Chain Management Norway i Aker Solutions.

 

Sterk lokal ledelse 
Den nye rammeavtalen er på tre år og med opsjon på ytterligere to år.  
- Tildelingen av den nye avtalen tar vi som en anerkjennelse av de sterke prestasjonene laget i Verdal har levert over tid. Vår lokale prosjektledelse har utvilsomt stått sentralt i disse leveransene, sier Nils Halvor Berge i Beerenberg.  
 
Og at en sterk lokal ledelse er viktig er noe Åsta Skrove i Aker Solutions er helt enig i.  
- Det er ekstremt viktig at det er et godt samspill mellom de ulike aktørene på verftet. Vi jobber så integrert som overhodet mulig, og på mange måter er Beerenberg vår avdeling for maling på verftet. Enkelt sagt, så er vi avhengig av hverandre for å lykkes, og derfor er den stedlige ledelsen til Beerenberg av stor betydning for oss.   

- Vi ser veldig frem til å fortsette det gode samarbeidet med Aker Solutions i Verdal, som er preget av en sterk evne til å finne konstruktive løsninger og fokus på kontinuerlig forbedring, forteller Nils Halvor Berge.  

Back to top