Skip to Content Skip to Navigation

Isolerer ankerhåndteringsfartøyet Island Victory

Isolerer ankerhåndteringsfartøyet Island Victory

Arbeidslaget til Bouvet Industries ble raskt mobilisert til Vard Breivik for et effektivt og HMSK-vennlig oppdrag.  

Bouvet Industries, som er en del av Beerenberg-konsernet, er i full gang med både akustisk og termisk isolering av ankerhåndteringsfartøy på skipsverftet Vard Brevik. 

Oppdraget er intensivt med mange ulike faggrupper som jobber samtidig for å ferdigstille skipet til rederiet Island Offshore. 

– Denne kombinasjonen setter store krav til både koordinering og fokus på sikkerhet, forteller Kjetil Stöckel-Kvamme daglig leder i Bouvet Industries, og legger til: 
– Samtidig skal ikke det intensive arbeidet gå på bekostning av kvaliteten i utførelsen. Og dette er noe vi kontinuerlig har fokus på. 

 
Det er første gang Bouvet Industries gjør oppdrag for skipsverftet Vard Brevik, og når først oppdraget ble tildelt like før jul i 2018 gikk det bare noen få uker før arbeidet var i gang. 
– Arbeidet startet allerede 7. januar og da stilte vi med medarbeidere på site, forteller Kjetil Stöckel-Kvamme. 

 
Bouvet Industries ble etablert i 1970 og har i dag rundt 70 ansatte. Selskapet tilbyr tjenester innen isolering, stillas og overflatebehandling med aktiviteter og oppdrag over hele Sør-Norge. De største oppdragene er på industrianleggene i Grenlandsområdet og selskapets viktigste kunder er Yara, Norcem, Skanska og Veidekke.   

Back to top