Skip to Content Skip to Navigation

I mål med stil

I mål med stil

Kombinasjonen av dyktige medarbeidere, god ledelse og en fantastisk samhandling med oppdragsgiver er nøkkelen til Beerenbergs suksess på Statfjord A.

Beerenberg ferdigstilte årsprogrammene innen overflate og CUI for Statfjord A denne uken, og dette ble markert med kake både om bord på installasjonen og i driftsorganisasjonen i Bergen. 

Begge programmene for 2018 ble altså levert i god tid før årets slutt.  

- Vi har en flink ledelse og dyktige medarbeidere som har jobbet godt på installasjonen. Resultatet er et helt år helt uten HMS-hendelser (0 TRIF og 0 alvorlige hendelser) og gode økonomiske resultater, som er “Beyond Expectations” i praksis, forteller feltleder Frank Svenheim. 

Statfjord A har markert seg gjennom hele året, og internt hos Beerenberg har installasjonen blitt kåret til månedens plattform hele fem ganger hittil i 2018. 
- Vi har en fantastisk samhandling med kunde både om bord og i land, sier Svenheim, og legger til at forutsigbarhet fra kunde også er en viktig faktor for suksess.  

- Dessuten har vi en rutinert feltleder på land, forteller driftsleder Trond Løvaas. 

Markering på Statfjord A: 
Fra venstre: Jan Staffan Arkander, Hans Gunnar Axelsson, Jonas Peter Eklund, Kristian Gustavsen, Ole Hjønnevåg, Karl Johansson, Ronny Magnussen, Christian Nygaard, Bernt Henning Sellevåg, Reidar Sæverås og Martin Tveito

 
Markering i land: (Fra venstre) Kristian Henriksen (ingeniør), Mads Sander Hjertø (ingeniør), Frank Svenheim (feltleder), Nedim Botic (CUI-prosjektleder), Håkon Grane (plan og engineering), Hans Brunvatne (plan og engineering) og Trond Løvaas (driftsleder). Christian Strømsnes (ingeniør) var ikke tilstede da bildet ble tatt. NB! Disse åtte spiste ikke kaken alene, men delte den med hele landorganisasjonen til Beerenberg i Bergen.  

Back to top