Skip to Content Skip to Navigation

Har etablert nytt selskap i Thailand

Har etablert nytt selskap i Thailand

Kontrakten om isolasjonsleveranser til bygging av Johan Sverdrups MSF-modul er det første samarbeidsprosjektet til det nye selskapet. Foto: Aibel

Sammen med DSL har Beerenberg etablert et nytt selskap som skal ta hånd om samarbeidsprosjekter både i Thailand og i regionen. 

Gjennom 25 års aktivitet i Thailand, har DSL opparbeidet seg en betydelig lokal ekspertise innen overflatebehandling, passiv brannbeskyttelse, stillas i tillegg til at de også har gjort en rekke isolasjonsoppdrag. Samtidig er Beerenbergs kompetanse og produkter innen isolering, noe som gjør at samarbeidet svært effektivt i forhold til det å tilføre verdier både til onshore og offshore prosjekter i Thailand og i regionen.  
 
Utfyller hverandre 
DSL Thailand har i løpet av årene jobbet for betydelige kunder som Chevron, Exxon Mobil, Inpex, Chiyoda og PTTEP med oppdrag som inkluderer hele selskapets tjenesteportefølje. DSLs dyktige lokale ressurser skal kombineres med Beerenbergs produktportefølje og isoleringsekspertise. Ikke minst vil produktserien Benarx® være en viktig del av den verdien samarbeidet kan tilføre kunder i regionen.  

Kontrakten om isolasjonsleveranser til bygging av Johan Sverdrups MSF-modul er det første samarbeidsprosjektet til det nye selskapet. Begge selskapene har god erfaring med oppdrag for Aibel og er derfor kjente med både personell og arbeidsprosedyrer, som vil bidra positivt i samarbeidet om dette første prosjektet.  
 
Bidra til høy verdi 
Begge selskapene er glade for å vinne denne første kontrakten sammen, og ser frem til at samarbeidet bidrar også til nye prosjekter.   

- Dette er en perfekt kombinasjon av komplementær ekspertise, som gjør oss godt rustet til å vinne nye kontrakter. Dette er en “one stop shop” innenfor industrielle tjenester vi tilbyr i et langsiktig perspektiv for hele industrispekteret - alt fra lokale bedrifter, petrokjemisk industri i tillegg til voksende bransjer som fornybar energi-prosjekter som onshore og offshore vindmølleparker, forteller Andy Flude, General Manager i DSL Thailand.  


- Vi ser for oss et langsiktig samarbeid med DSL, som vil gi våre kunder høy verdi kombinert med innovative løsninger av svært kompetente medarbeidere, sier Arild Apelthun, CEO i Beerenberg.  

Relaterte artikler

Back to top