Skip to Content Skip to Navigation

HMS-pris til Sveisolat og kaldkutting

HMS-pris til Sveisolat og kaldkutting

Beerenbergs team fikk Norske Shell og Kværners HMS-pris for juli 2016 for jobben de har utført på Nyhamna Expansion EPCm Project.

Beerenberg er en av de ledende aktørene i markedet innen  tjenestene habitat (Sveisolat) og decom (kaldkutting). De to tjenestene er, sammen med tilkomstteknikk og arkitekt, en del av selskapets avdeling Added Services og er dessuten representert i Beerenbergs betydelige oppdrag på Nyhamna.  Gjengen som teller ca. 30 personer har i lang tid blitt lagt merke til for høy faglig standard, og i juli mottok de Norske Shell og Kværners HMS-pris.

Kvalitet til rett tid
I redegjørelsen for prisen gir Shells og Kværners prosjektledelse Beerenbergs lag innen Sveisolat (habitat) og kaldkutting anerkjennelse for godt samarbeid. I tillegg skriver de i tildelingsbrevet at Sveisolat og kaldkutting er «best i klassen på oppheng av kabler og slanger. Laget har levert uten hverken noen hendelser eller tilløp til hendelser» I tillegg fremhever Shell og Kværner samtlige medarbeidere som løsnings- og forbedringsorienterte, som ønsker å levere kvalitet til rett tid.

Profesjonell måte
- Dette er disipliner som har gjennomgående høy standard på HMS-arbeidet, og både operatører og formenn er gode ambassadører for Beerenbergs HMS-kultur, forteller Gudbjørg Løvold HMS-leder for Beerenberg på Nyhamna. Løvold synes det er en sann fryd å få tilbakemeldinger fra kunde på hvordan de opplever å bli møtt på en positiv, og ikke minst profesjonell, måte av Sveisolat- og kaldkutting-medarbeiderne.

Relaterte artikler

  • Kaldkutting

    Beerenberg tilbyr markedets mest fleksible løsninger innenfor kaldkutting og mobil maskinering. 

  • Sveisolat®

    Sveisolat® er en komplett løsning for å utføre varmt arbeid i et trygt arbeidsmiljø på olje- og gassanlegg mens produksjon pågår.

Back to top