Skip to Content Skip to Navigation

- En av de viktigste møteplassene

- En av de viktigste møteplassene

Beerenbergs Espen Hjortland og Kristian Henriksen har nyheter som inkluderer ny teknologi på en bærekraftig måte innen både overflate og isolering til Overflate 2021.

På nytt er det klart for årets viktigste møteplass innen overflate-fagene, og som alltid er Beerenberg tilstede. 

- Overflate-konferansen og også utstillingen er en faglig sterk arena hvor vi møter både kunder, konkurrenter og leverandører. Gjennom utveksling av kunnskap, kan vi utvikle vår bransje både i forhold til tjeneste- og produktspekteret vi tilbyr. Jeg vil si at dette er en av de viktigste faglige møteplassene vi har i løpet av året, og etter hver eneste konferanse er vi inspirert til å fortsette vårt fokus på kontinuerlig forbedring i vårt daglige virke, forteller Espen Hjortland, Vice President Products i Beerenberg.  

Grønne produkter 
Under årets Overflate-konferanse vil Beerenberg vise nye grønnere produkter og tjenester som både marked etterspør og som selskapet mener bør bli sentrale komponenter i overflate-markedet.  
- Dette gjelder både innenfor vår produktportefølje mot olje- og gassbransjen, samtidig som vi også utvikler bærekraftige løsninger til andre bransjer innenfor industri, samferdsel og bygg og anlegg.  
 
Siden forrige Overflate konferanse har mye skjedd, ikke minst innen robotisering av overflatebehandling. Et annet element er et «Online Project» innen selskapets produksjon av isoleringsprodukter hvor Beerenbergs skannere blir sendt ut til kunde og kunden selv skanner sine objekter og returnerer digitalt til Beerenberg.  
- Gjennom bruk av digitale verktøy forenkles dermed jobben og kunden foretar oppmåling i felt selv i form av skanning. Basert på disse dataene engineerer og produserer Beerenberg produktene. Deretter har vi en prosess med remote-training og supervision online, som setter kundens personell i stand til å selv montere produktene. Essensen er at vi som bedrift tar på alvor både signaler fra kundene om å finne konkrete løsninger og ikke minst bidrar vi i den omstillingen vi som samfunn må gjøre mot en mer bærekraftig fremtid, forteller Hjortland.  

Utveksle erfaringer 
Det er to år siden siste Overflate-konferanse og han gleder seg til å treffe menneskene i bransjen, ulike fagfolk og teknisk personell.  
- I løpet av disse to dagene kan vi utveksle erfaring og tanker inne i et felles fysisk auditorium eller over en kaffekopp i utstillingslokalet. Jeg gleder meg virkelig til å se og høre hva kunder, konkurrenter og leverandører har gjort i de nesten to årene vi ikke har møtt hverandre, avslutter Espen Hjortland.  

Årets konferanse-program har blant annet fokus på temaene vedlikehold, teknologi og bærekraft, noe også Beerenbergs Ole Christian Thømt, Vice President Maintenance, Modifications & Operations, og Kristian Henriksen, Technical Manager Robotics, skal fokusere på når de på torsdag holder foredraget: “Bærekraftig gjennomføring ved bruk av ny teknologi i samspill med nye måter å jobbe på” 

Du treffer Beerenberg på stand 15/16 på Overflate 2021 i Grieghallen onsdag 10.  og torsdag 11. november   

Back to top