Skip to Content Skip to Navigation

Bestill isolasjonsprodukter på nett

Bestill isolasjonsprodukter på nett

Kunden i fokus: - Vi har laget bestillingsportalen så brukervennlig som mulig, slik at det både skal være enkelt å sette opp en forespørsel eller en bestilling og ikke minst at rett produkt blir bestilt, sier Kent Moore i Beerenberg. 

Nå lanserer Beerenberg en egen nettportal for online-bestilling av Benarx® sine standardiserte isolasjonsprodukter.  

Vanlig praksis for isolasjonsbransjen innen industri - og dermed også for Beerenberg - er at prefabrikkerte isolasjonsprodukter er blitt bestilt i alle mulige formater. Det aller meste er skreddersøm, enten ut fra tegning eller oppmåling som er gjort med hjelp av måleutstyr, penn og papir (og nå delvis erstattet av digital scanning).  

Kunden i fokus 
Mange har tenkt tanken om at produktene også burde kunne bestilles i mer standardiserte formater og endelig har løsningen kommet.   
- Vi har laget bestillingsportalen så brukervennlig som mulig, slik at det både skal være enkelt å sette opp en forespørsel eller en bestilling og ikke minst at rett produkt blir bestilt, sier Kent Moore, som til daglig har ansvar for produksjonen av Benarx-produkter ved Beerenbergs fabrikk. Det siste året har han også vært prosjektleder for utviklingen av bestillingsportalen.  
 
Rimeligere og raskere 
I utgangspunktet er det prefabrikkerte produkter innen rørisolering og cladding/kapsling samt tilbehør til dette som kan bestilles. 
- I realiteten har vi digitalisert den vanlige bestillingsprosessen bransjen har hatt i en årrekke. I bestillingsportalen følger man fortsatt prosessene med forespørsel (RFQ), tilbud og bestilling. For etablerte kunder eller kundeprosjekter med kontraktsfestede priser kan man selvsagt bestille direkte uten å fremme en RFQ først.  

Fordelen for kundene er at Beerenberg kan tilby de standardiserte produktene rimeligere og med raskere leveranse.  

Enkelt å bestille 
Siden starten på 2000-tallet har Benarx® vært den ledende produktserien innen isolasjon til olje&gass-sektoren. Gjennom effektiviseringsprosesser, som blant annet bestillingsportalen, tilbyr nå Beerenberg produktene til konkurransedyktige priser også innen industriprosjekter, samferdsel og byggebransjen.  
 
Hvilke forkunnskaper trenger man for å kunne bestille produktene som tilbys? 
- Våre produkter leveres utelukkende til forretningskunder (B2B), og for en vellykket leveranse må bestiller ha en viss kjennskap til prefabrikkerte isolasjons- og kapslingsprodukter i tillegg til å ha en formening om hvilket isolasjonsbehov som skal dekkes, forteller Kent Moore.  
 
En tutorial-video er tilgjengelig på forsiden av portalen, som gir svar på det meste. I tillegg er også produktsidene på Benarx.com oppdaterte, der man kan fordype seg i alle produktene og isolasjonsløsningene.  
 
Adressen til bestillingsportalen er benarx-ecommerce.com, samtidig som den er fullintegrert i Benarx.com.  

Relaterte artikler

Back to top