Skip to Content Skip to Navigation

Beerenberg er i finalen

Beerenberg er i finalen

Beerenberg har blitt valgt ut som en av 10 europeiske finalister til Ruban d'Honneur i 2016/17 European Business Awards (EBA).

Selskapet er dermed en av ti europeiske bedrifter som nå konkurrerer om prisen i kategorien «The Business of the Year Award» for selskaper som omsetter for mer enn 150 millioner euro i Europa. I de neste månedene skal juryen i EBA foreta et grundig intervju med hver enkelt av finalistene før vinneren kåres 4. mai.
Totalt er det 110 finalister igjen etter at over 33 000 bedrifter opprinnelig var med i konkurransen for 2016/17. Beerenberg er eneste gjenværende norske virksomhet og en av ti fra Norden. Finalistene er valgt ut av en jury bestående av uavhengige dommere som vurderer virksomhetene på bakgrunn av deres arbeid innen innovasjon, etikk og økonomiske resultater.
- Årets finalister av Ruban d'Honneur har alle evnet å levere nyskapning i et marked der det økonomiske klimaet er hardt. Europa trenger flere selskaper som disse, sier Adrian Tripp, CEO i European Business Awards.

European Business Awards ble etablert i 2007 for å støtte utviklingen av et sterkere og mer vellykket næringsliv i hele Europa. I dag regnes dette som den mest prestisjetunge næringslivsprisen i Europa

Beerenberg kjemper fortsatt med de andre norske selskapene om publikumsprisen. Listen over selskaper som har fått flest stemmer i sine respektive land blir offentliggjort den 6. mars.
Du kan være med å stemme frem Beerenberg som vinner ved å klikke deg inn på denne websiden.

For mer informasjon om EBA, de Ruban d'Honneur-vinnere og stemmegivning: www.businessawardseurope.com

Back to top