Skip to Content Skip to Navigation

Årets Unge Oljeleder 2016

Årets Unge Oljeleder 2016

Prisen «Årets unge oljeleder 2016» går til Morten Walde, konsernsjef i Beerenberg. Næringsminister Monica Mæland delte ut prisen under energibransjens Young Professionals Conference. 

Walde er tildelt den aller første prisen som «Årets Unge Oljeleder». Han får prisen i konkurranse med en rekke andre nominerte unge oljeleder i Norge.
- Dette er første gang det gis en pris som hedrer unge ledere innen oljebransjen og er en unik anerkjennelse av arbeidet Morten Walde har gjort for selskapet Beerenberg og for ISO-faget i oljebransjen, sier komiteformann Andreas Strand.

- Gratulerer så mye til Morten Walde og Beerenberg Corp. Jeg synes det er flott
at juryen trekker frem et selskap som bruker mye ressurser på forskning og
innovasjon. På den måten ruster de seg godt for morgendagens næringsliv, sier Monica
Mæland. 

Det at prisen deles ut av en unison samling av de ledende nettverks- og kommunikasjonsaktørene Norsk Petroleumsforening (NPF) Society of Petroleum Engineers avd. Bergen (SPE) og Offshore Media Group (OMG), viser hvilken tyngde denne prisen har. ‪

- Det er en ære å få denne prisen og at arbeidet vi har gjort i Beerenberg blir verdsatt av bransjen. I Beerenberg jobber vi kontinuerlig med å utfordre hvordan vi løser oppgavene vi står overfor, slik at petroleumsindustrien skal være bærekraftig også i fremtiden, sier konsernsjef Morten Walde.

Begrunnelse for prisen:
Under Morten Waldes ledelse har Beerenberg utviklet seg fra et ISO selskap – til blant annet å bli en nyskapende aktør innen Brannsikring og Subsea Isolering. Beerenberg bruker betydelige ressurser på forskning og utvikling, og leverer stadig nyskapning i form av produkter og løsninger. Beerenberg har på en utmerket måte tilpasset seg det nye markedsbildet i en epoke som har inneholdt store opp- og nedturer i markedet som finanskrisen, høyaktivitetsperioden fra 2010 til 2013, og de seneste årenes dramatiske oljeprisfall. På bakgrunn av dette har Programkomiteen besluttet å tildele årets pris til Morten Walde.

Back to top