Skip to Content Skip to Navigation
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du bli en Beerenberger? Ledige stillinger finner du her. Vi ser frem til å høre fra deg!

Som Beerenberger vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse.

Er du en som ønsker å gjøre en forskjell? Få mulighet til å prege utviklingen av et selskap? En som ønsker å søke nye løsninger? Kunne ta beslutninger? Ha karrieremuligheter innenfor samme selskap? Ja, da tror vi at du passer som Beerenberger.  

Vi er opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen, samtidig som bedriften er ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt industriselskap – med hovedkontor i Bergen - som leverer avanserte vedlikeholdstjenester og –løsninger til olje- og gassindustrien.

Vi har mulighetene; bli en Beerenberger du også!

 1. Anleggsleder
  SØKNADSFRIST

  I forbindelse med større anleggsprosjekter søker vi nå to anleggsledere med kompetanse innen betong og brovedlikehold.

  Beerenberg har en strategisk satsing på vekst innen landbasert industri. Selskapet har oppdrag i store deler av Norge, og leverer tjenester innen flere markedsområder, inkludert industri, samferdsel og bygg- og anleggsbransjen. Beerenberg går nå inn i en veldig spennende tid med stor satsning på brovedlikeholdsprosjekter, og vi søker faglig dyktige anleggsledere til å bli med å bygge opp denne virksomheten. I denne posisjonen vil du ha en nøkkelrolle i selskapet på dette området, og blir involvert i mange spennende prosjekter framover. Du vil bli del av et stort konsern med mange muligheter og faglig sterke kollegaer.

  Arbeidssted vil være i Beerenberg Industri sine ulike prosjekter. Arbeidstidsordning vil variere ut i fra prosjekt.

  Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for den praktiske utførelsen av arbeidet
  • Organisere og lede arbeidet på en effektiv og god måte
  • Ansvarlig for fremdriftsplan og oppsett av tidsestimering i samarbeid med prosjektleder
  • Fylle ut målebrev og månedlig rapportering
  • Sørge for dokumentasjon på kontrollplan, sjekklister, RUH, SJA, Vernerunder og HMS ihht. eksterne og interne krav
  • Sikre effektiv utnyttelse av personell, maskiner og utstyr
  • Ivareta alle bestillinger og logistikk i produksjon
  • Ansvarlig for handover og bemanning ved skiftbytte i samarbeid med prosjektleder


  Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som forskalingssnekker eller betongarbeider er en forutsetning
  • Ønskelig med relevant teknisk fagskole
  • Relevant ledererfaring fra prosjekt
  • Nødvendig kursing for å kunne jobbe mot infrastruktur, vei og rekkverk
  • Kompetanse fra bro og vei prosjekter innen betong og forskalingsfaget
  • Sertifikat klasse BE er et krav


  Videre er det er fordel med økonomisk forståelse, kontraktforståelse og gode datakunnskaper.

  Om deg
  For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er selvstendig og proaktiv. I din rolle vil du samarbeide med mange ulike parter, blant annet kunder og samarbeidspartnere. Det forutsetter derfor at du er løsningsorientert, fremtrer profesjonelt og har gode kommunikasjonsferdigheter.

  Vi ser for oss at du trives med fysisk arbeid, høyt tempo og utviklingsmuligheter. Samtidig er det viktig for oss at du bidrar til et godt arbeidsmiljø.


  Vi tilbyr

  • Utfordrende og spennende stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap i vekst
  • Høy grad av selvstendighet
  • Godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer


  Beerenberg er et verdibasert selskap, og vi er opptatt av at våre ansatte kan identifisere seg med våre verdier: Inkluderende, nyskapende og ansvarlig.

  For spørsmål om stillingen kan du kontakte Prosjektleder brovedlikehold og infrastruktur, Sveinung Andreas Tenold, på telefon +4797711196 eller e-post sveten@beerenberg.com.

  Oppstart etter nærmere avtale. Søknadsfrist er 12.02.2023. Søkere vil bli kontaktet fortløpende.

 2. Compliance & Legal Counsel
  SØKNADSFRIST

  Beerenberg leverer nyskapende serviceløsninger for et bredt spekter av industrielle virksomheter. Det er spennende tider der bærekraft, nytenkning og robotisering av kjernevirksomheten har høy prioritet. Vi har nå en ledig stilling som Compliance & Legal Counsel. Vi søker deg som er advokat, eller har noen års arbeidserfaring som advokatfullmektig eller jurist. Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor på Kokstad. Stillingen er lagt til avdelingen Contracts & Legal og rapporterer til VP Contracts & Legal.

  Om jobben | Implementering og sikre etterlevelse av compliance program
  Som Compliance & Legal Counsel vil du ha overordnet ansvar for at selskapet har et oppdatert compliance program, herunder etisk regelverk som er tilpasset virksomhetens behov og offentligrettslig regelverk. Videre vil du ha ansvar for å identifisere, vurdere og implementere  regelverk i selskapet. Du vil ha det overordnede opplæringsansvaret innen de relevante områdene samt gjennomføre internkontroll aktiviteter.

  Videre vil du fungere som en juridisk rådgiver for selskapets øverste ledelse innen områder som personvern, internasjonale sanksjoner, menneskerettigheter/åpenhetsloven, bærekraft og tilstøtende rettsområder. Ved behov vil du også bistå med kontraktsarbeid og utarbeidelse av selskapsrettslig dokumentasjon.


  Om deg | Formidler med pågangsmot og strukturert arbeidsmetodikk
  Vi søker etter deg som har høy integritet og stort pågangsmot. I rollen er det mange oppgaver som krever at du er selvgående og evner å arbeide metodisk og systematisk. Videre er det viktig du har gode kommunikasjonsferdigheter der du evner å formidle kompleks informasjon med klarhet og letthet, både skriftlig og muntlig. Videre ønsker vi at du motiverer til samarbeid og samhandling på en positiv måte.

  I stillingen er det krav til mastergrad i rettsvitenskap. Det er ønskelig at du har arbeidet noen år som advokat, men jurister og advokatfullmektiger blir også vurdert. Det er et minimumskrav med to års  arbeidserfaring innenfor relevante fagområder.


  Vi tilbyr | Hvorfor bli en del av Beerenberg
  Beerenberg er et selskap i utvikling, med ambisiøse mål og vekstambisjoner. Hos oss vil du oppleve et trivelig og godt arbeidsmiljø, og du vil samarbeide med gode fagmiljøer og samarbeide tett med Innkjøp og HR. Vi er opptatt å spille hverandre gode og gi rom for personlig utvikling.

  Kontoret vårt har moderne fasiliteter, parkeringsplasser, elbillading, treningsrom og kantine.

  For nærmere informasjon om stillingen kontakt gjerne VP Contracts & Legal, Aleksander Lee Slang på e-post alesla@beerenberg.com eller telefon +4793001658.

  Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter.

  Søknadsfrist: 30.01.2023

 3. Fagansvarlig Mekanisk
  SØKNADSFRIST

  Beerenberg søker nå Fagansvarlig Mekanisk. Stillingen er lokalisert ved hovedkontoret på Kokstad i Bergen, og er underlagt avdelingen New Build & Modification Projects (NBM). Stillingen rapporterer til Leder for Mekanisk.
   

  Mekanisk Avdeling i Beerenberg er en fremtidsrettet avdeling som leverer effektive og fleksible løsninger til kunder innen komplekse mekaniske prosjekter. De neste årene skal det leveres mange store prosjekter innen DECOM og modifikasjon i både inn og utland.
   

  Vi ser etter deg som ønsker en utfordrende stilling, og som trives i en hektisk og variert hverdag. Den rette kandidaten vil ha det overordnede fagansvaret for mekaniske fag og være tungt involvert i prosjekter som mekanisk ingeniør. Det er derfor ønskelig at du har kjennskap til maskinering og kutting, i tillegg til design, modellering og løft/metode. Noe reisevirksomhet må påregnes.
   

  Ansvarsområder:

  • Overordnet ansvar for fagområdet mekanisk i Beerenberg
  • Sikre at arbeidsmetoder innen fagene er ivaretatt gjennom prosesser og prosedyrer
  • Sikre at prosesser og prosedyrer er oppdatert ihht. gjeldene krav og standarder
  • Sikre at risiko i arbeidsmetoder er identifisert
  • Definere kompetansekrav innen faget og lede utvikling av relatert kurs og opplæring
  • Delta i revisjon og ettersyn av selskapets utførelse og etterlevelse av krav innen faget
  • Bistå selskapets driftsavdelinger og prosjekter med nødvendig teknisk veiledning og dokumentasjon
  • Ansvarlig for å påse at regler og retningslinjer i henhold til relevante NORSOK-krav blir etterfulgt
  • Ansvarlig for utstyr og utstyrspark
  • Delaktig i salg og markedsføring
  • Utvikle metode, design og arbeidsunderlag for mekanisk arbeid onshore og offshore 


  Ett innblikk i vår hverdag:

  https://vimeo.com/668397566
  https://vimeo.com/788588466

  Om deg

  For å lykkes i stillingen ser vi for oss at du er systematisk, strukturert, selvgående samt har gode samarbeid- og organiseringsevner. Videre evner du å se løsninger, drives av nyskapning, har gode kommunikasjonsferdigheter og er resultatorientert.
   

  Kvalifikasjoner

  • Relevant bachelorgrad, fortrinnsvis ingeniør innen mekaniske fag
  • Minimum to års erfaring som Ingeniør innen mekanisk disiplin
  • Kjennskap til 2D og 3D modellering, herunder designverktøy

  Videre er det ønskelig med god kjennskap til standardverk og bruk av mekanisk utstyr, typisk kutte- og freseutstyr.
   

  Vi kan tilby
  Beerenberg er et anerkjent selskap innen vår bransje og har ambisiøse mål og store vekstambisjoner fremover. Vi tilbyr en fleksibel og spennende stilling med utfordrende og interessante arbeidsoppgaver der du vil inngå i et uformelt og hektisk miljø med gode utviklingsmuligheter.
   

  Vi har et moderne hovedkontor på Kokstad med kantine, treningsrom, gratis parkering og elbillading.
   

  Dersom du kjenner du deg igjen i beskrivelsen håper vi du søker på stillingen. Spørsmål om stillingen kan rettes til Leder for Mekanisk, Bertil Bargård, på telefon +4792603432 eller e-post berbar@beerenberg.com.


  Søknadsfrist 29.01.2023.

  Tiltredelse etter avtale. Alle søknader må gå gjennom søknadsportalen. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter.

 4. Planlegger
  SØKNADSFRIST

  I forbindelse med høy aktivitet i Beerenberg søker vi nå en Planlegger som kan bistå med tilrettelegging, planlegging og fremdriftsrapportering for våre prosjekter. Bransjen er i utvikling, og vi ønsker stadig å effektivisere kjerneprosesser, samt forbedre internt samarbeid og kundeopplevelser. Stillingen er lagt til Samhandlingssenteret under området Maintenance, Modifications & Operations (MMO) og rapporterer til Driftsleder.

  Samhandlingssenteret er ansvarlig for vedlikeholdsaktivitet på 11 offshoreinstallasjoner og ett landanlegg, og består av omkring 25 medarbeidere i landorganisasjonen. Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor i Bergen. Det vil også forekomme arbeid i prosjekt der du vil arbeide i rotasjonsordninger.

  Beerenberg leverer et bredt tjenestespekter innen isolasjon, stillas, overflate, tilkomstteknikk, teknisk rengjøring, wrapping, robotisering, habitat, arkitekt, samt elektro- og mekaniske tjenester. Som planlegger vil du jobbe tett opp mot drift, og vil få muligheten til å jobbe med flere av disse tjenestene.

  Om jobben | Planlegging, tilrettelegging og samhandling
  Som Planlegger vil ditt ansvarsområde være å tilrettelegge for lønnsom, sikker og effektiv gjennomføring av arbeidet i prosjekt. Du vil ha ansvar for å etablere og vedlikeholde planer, samt kvalitetssikre gjennomføring. I din arbeidshverdag vil du ha tett dialog og samhandling med arbeidsledelsen i prosjekt, samt kunder. Det kreves derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

  Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:
   

  • Etablere og følge opp prosjektplaner
  • Ukentlig rapportering på fremdrift, internt og eksternt i Safran
  • Prognostisering av kost og tidskonsekvenser i Safran på utstyr/materiell/bemanning
  • Gi aktiv støtte til prosjekter for å sikre en optimal flytprosess


  Du vil primært jobbe mot vårt prosjekt på Tjeldbergodden, og må påregne arbeid i prosjekt. Tjeldbergodden er Europas største Metanol anlegg operert av Equinor, ligger i Aure kommune i Møre og Romsdal.

  Om deg | Strukturert, ansvarlig og relasjonsbygger
  Vi søker deg som trives med å jobbe i team og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er strukturert, planmessig og har øye for detaljer, samtidig som du har overblikk. I stillingen kreves det tett kontakt med prosjekter og kunder. Vi ser derfor for oss at du trives i en kontaktsøkende og selvgående rolle, samtidig som at du har et kommersielt tankesett. Ettersom det må påregnes arbeid i prosjekt, er det viktig at du er fleksibel i forbindelse med arbeidssted.

  I tillegg mener vi at følgende kvalifikasjoner må ligge i bunn for å lykkes i stillingen:

   

  • Høyere utdanning innen relevante fagområder, minimum bachelorgrad
  • Relevant arbeidserfaring, minimum 2 år
  • Erfaring med bruk av Safran
  • Erfaringer fra SAP er en fordel

   

  Er du vår nye kollega?

  I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Bransjen er i utvikling, hvor bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i vår hverdag. Vi har ambisiøse mål og vekstambisjoner fremover. Hos oss vil du få bli del av et del av et kompetansesterkt team som er opptatt av personlig og faglig utvikling. I vår avdeling er vi opptatt av samarbeid, å spille hverandre gode og ha det kjekt på jobb. Med andre ord, vil du oppleve et trivelig og godt arbeidsmiljø.

  I tillegg kan vi tilby et moderne hovedkontor på Kokstad med kantine, treningsrom, gratis parkering og elbillading.

  Dersom du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, ser vi frem til å motta din søknad.

  Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter. Spørsmål om stillingen kan rettes til Erik Svenheim

  Søknadsfrist er 31.01.2023.

 5. Praksiskandidater Tjeldbergodden
  SØKNADSFRIST

  Er du praktisk anlagt og ønsker å utvikle kompetanse innenfor isolering, stillas og overflatebehandling? Beerenberg ser nå etter morgendagens medarbeidere innenfor ISO-fagene til vårt prosjekt på Tjeldbergodden.

  Bransjen er i utvikling, og selskapet setter søkelys på nyskapende løsninger. Dette gjør vi ved økt bruk av teknologi og faglig utvikling mot fagbrev for våre ansatte. Hos oss står HMS og kvalitet høyt, i tillegg til at solide samarbeidspartnere og et godt arbeidsmiljø verdsettes. Å jobbe i prosjekt vil gi deg en inspirerende, varierende og utfordrende arbeidshverdag!
   

  Arbeidssted vil være på Tjeldbergodden og du vil arbeide i rotasjon hvor man jobber i en periode på 2 uker, etterfulgt av 3 uker med fri. Tjeldbergodden er Europas største Metanol anlegg operert av Equinor, som ligger i Aure kommune i Møre og Romsdal. Av den grunn ser vi fortrinnsvis etter deg som bor i områdene rundt Trondheim og Kristiansund.
   

  I tillegg ser vi etter deg som

  • Er praktisk anlagt og vil gjennom praksis ta fagbrev innenfor ISO-fag på sikt
  • Trives med fysisk arbeid
  • Behersker skandinavisk språk
    

  Din motivasjon

  • Du har et ønske om faglig utvikling
  • Du ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø
  • Du har gode holdninger, er fleksibel, løsningsorientert og har høy grad av arbeidsstolthet
  • Du er identifiserer deg med verdiene våre som er inkluderende, nyskapende og ansvarlig
    

  Beerenberg tilbyr et grundig faglig opplærings- og utviklingsløp med fokus på HMS og kvalitet. Videre ser vi verdien av kompetanseutvikling, karrieremuligheter og medarbeiderinvolvering og tilbyr ordnede lønnsforhold. På sikt kan det bli muligheter for å arbeide Beerenbergs andre prosjekter on- og offshore.

   

  Er du klar for å gripe sjansen og bli med på laget? Vi ser frem til å motta din søknad!

   

  Oppstart etter nærmere avtale.

   

  Søknadsfristen er 28.02.2023. Søkere vil bli behandlet fortløpende. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med produksjonsleder Hans Brunvatne på telefon +4790761300 eller e-post hanbru@beerenberg.com.

 6. Stillasmontør med fagbrev
  SØKNADSFRIST

  Beerenberg søker kandidater med fagbrev innen stillasbyggerfaget. I stillingen vil du arbeide i rotasjon i 14 dager, og deretter ha avspasering i 3 eller 4 uker avhengig av prosjekt. Bedriften dekker reiseutgifter til og fra jobb, overnatting og måltider i forbindelse med arbeid.

  Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Montering/demontering av stillas
  • Pakking av utstyr
  • Sørge for å gå gjennom aktuelle sjekklister før, under og etter arbeidsoperasjoner
  • Overvåke at stillas har riktig kvalitet, og melde avvik i kvalitetssystemet
  • Kontinuerlig sørge for orden, ryddighet og renhold på arbeidsplassen
  • Aktivt medvirke til at selskapets HMS-krav ivaretas samt at kvaliteten på selskapets leveranser kontinuerlig forbedres


  Kvalifikasjoner:

  • Norsk fagbrev innenfor stillasbyggerfaget
  • Fallsikringskurs  
  • Erfaring med arbeid på anlegg/raffineri/skipsverft og kjennskap til tilhørende sikkerhetsbestemmelser
  • Søkere må beherske skandinavisk


  Som person må du være pålitelig, selvgående, samt inneha et utpreget fokus på HMS og kvalitet. En Beerenberger skal levere Beyond Expectations, og vi ser derfor etter deg med faglig integritet og som identifiserer seg med verdiene våre inkluderende, nyskapende og ansvarlig.

  Dersom du mener du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker!

  Søknadsfrist er 07.03.2023.


  Spørsmål om stillingen kan rettes til Rekruttering i Beerenberg. Kontaktes på e-post rekruttering@beerenberg.com. 

 7. Vi søker faglærte og erfarne industrimalere!
  SØKNADSFRIST

  Det høy aktivitet i Beerenberg og vi har behovet for flere dyktige medarbeidere innen overflate. Vi ser etter deg som har fagbrev innen industrimalerfaget eller lang arbeidserfaring som industrimaler. Du vil arbeide i rotasjon i 14 dager, etterfulgt med avspasering i 3 eller 4 uker avhengig av prosjekt. Bedriften dekker reiseutgifter til og fra jobb, overnatting og måltider i forbindelse med arbeid.
   

  Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Gjennomføre forarbeid og påføring av malingssystem med riktig kvalitet
  • Produsere komplette overflatesystem for industri
  • Bidra til god HMS
  • Stadig forbedre kvalitet i arbeid


  Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev innen industrimalerfaget eller minimum 5 års erfaring i faget fra offshore prosjekter
  • Gyldig helseattest, GSK og fallsikringskurs
  • Må snakke skandinavisk
  • God fysisk helse
    

  Det er ønskelig at kandidat har erfaring med forbehandling av overflater før påføring av maling, samt erfaring med forbehandling av overflater før påføring av maling. Videre er det en fordel med bestått site test ihht TR1660 avlagt de siste 5 år.

  Som person er du pålitelig, selvgående, har faglig integritet, samt er opptatt av HMS og kvalitet. Beerenbergs visjon er å overgå omgivelsenes forventninger, altså levere Beyond Expectations. Vi ser derfor etter deg som identifiserer deg med verdiene våre som er inkluderende, nyskapende og ansvarlig.

   

  Dersom du mener at du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker! I din søknad ønsker vi at du kort oppsummerer din erfaring og hvilke prosjekter du har jobbet på innenfor industrimalerfaget.

   

  Søknadsfrist er 07.03.2023. Oppstart etter nærmere avtale.
   

  Spørsmål om stillingen kan rettes til Rekruttering i Beerenberg. Kontaktes på e-post rekruttering@beerenberg.com.

 8. Vi søker faglærte og erfarne isolatører!
  SØKNADSFRIST

  Det høy aktivitet i Beerenberg og vi har behovet for flere dyktige medarbeidere innen Teknisk Isolering. Vi ser etter deg som har fagbrev innen isolatørfaget eller lang arbeidserfaring som isolatør. Du vil arbeide i rotasjon i 14 dager, etterfulgt med avspasering i 3 eller 4 uker avhengig av prosjekt. Bedriften dekker reiseutgifter til og fra jobb, overnatting og måltider i forbindelse med arbeid

   

  Arbeidsoppgaver:

   

  • Sørge for forsvarlig gjennomføring av tildelte ordrer og oppgaver
  • Sørge for å gå gjennom aktuelle sjekklister før, under og etter arbeidsoperasjoner
  • Overvåke at isoleringsarbeidet har riktig kvalitet, og melde avvik i kvalitetssystemet
  • Kontinuerlig sørge for orden, ryddighet og renhold på arbeidsplassen
  • Delta på sikkerhetsmøter
  • Aktivt medvirke til at selskapet drives slik at alle HMS krav ivaretas samt at kvaliteten på selskapets leveranser kontinuerlig forbedres
  • Utføre de plikter og oppgaver som pålegges av arbeidsleder
  • Gjennomføre opplæring ihht bedriftens pålegg

   

  Ansvarsområder:

   

  • Ansvarlig for å utføre arbeid med særlig tanke på sikkerhet og kvalitet på det arbeid en til enhver tid er satt til å utføre
  • Ansvarlig for å følge forskrifter, kundekrav og egne prosedyrer
  • Ansvarlig for løpende rapportering av status og uønskede hendelser” til overordnet
  • Rolleinnehaver er ansvarlig for holde seg løpende orientert om informasjon som blir tilgjengeliggjort på selskapets intranettsider. Særlig gjelder dette forhold knyttet til HMS. Ansvaret for å holde seg oppdatert om relevante forhold knyttet til rollen gjelder også ved fraværsperioder fra bedriften (permisjon, sykdom, o.l)
  • Rolleinnehaver er ansvarlig for å til enhver tid holde seg oppdatert ihht bedriftens kompetansekrav for rollen

   

  Kvalifikasjoner:

   

  • Fagbrev innen isolatørfaget eller minimum 5 års erfaring i faget fra offshore prosjekter
  • Gyldig helseattest, GSK og fallsikringskurs
  • Må snakke skandinavisk
  • God fysisk helse

   

  Det er ønskelig at kandidat har erfaring med prefabrikasjon av isolasjons materiell samt montering av rør og struktur isolasjon. Videre er det en fordel med bestått site test ihht TR1660 avlagt de siste 5 år.

  Som person er du pålitelig, selvgående, har faglig integritet, samt er opptatt av HMS og kvalitet. Beerenbergs visjon er å overgå omgivelsenes forventninger, altså levere Beyond Expectations. Vi ser derfor etter deg som identifiserer deg med verdiene våre som er inkluderende, nyskapende og ansvarlig.

   

  Dersom du mener at du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker! I din søknad ønsker vi at du kort oppsummerer din erfaring og hvilke prosjekter du har jobbet på innenfor isolatørfaget.

   

  Søknadsfrist er 07.03.2023. Oppstart etter nærmere avtale

   

  Spørsmål om stillingen kan rettes til Rekruttering i Beerenberg. Kontaktes på e-post rekruttering@beerenberg.com.

Back to top