Skip to Content Skip to Navigation
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du bli en Beerenberger? Ledige stillinger finner du her. Vi ser frem til å høre fra deg!

Som Beerenberger vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse.

Er du en som ønsker å gjøre en forskjell? Få mulighet til å prege utviklingen av et selskap? En som ønsker å søke nye løsninger? Kunne ta beslutninger? Ha karrieremuligheter innenfor samme selskap? Ja, da tror vi at du passer som Beerenberger.  

Vi er opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen, samtidig som bedriften er ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt industriselskap – med hovedkontor i Bergen - som leverer avanserte vedlikeholdstjenester og –løsninger til olje- og gassindustrien.

Vi har mulighetene; bli en Beerenberger du også!

 1. Designingeniør
  SØKNADSFRIST

  Beerenberg søker nå etter en Designingeniør til fast stilling. Du vil inngå i avdeling Engineering, Topside Europe, som er lokalisert ved vårt hovedkontor på Kokstad.

   

  Som Designingeniør vil du være ansvarlig for å utarbeide 3D modeller i Inventor og tekniske detalj-tegninger som er en del av Beerenbergs produktleveranser innen Benarx segmentet. I tillegg vil du ha ansvar for å utarbeide prosjektdokumentasjon og bistå i simuleringsarbeid ved behov. Du vil få utfordrende og interessante arbeidsoppgaver, samt bli en del av et lærerikt og sterkt faglig miljø.

   

  Vi ser etter en proaktiv medarbeider som er opptatt av kvalitet i leveransen og som jobber effektivt for å levere til avtalt tid og kvalitet.  Stillingen vil også kreve at du er innovativ og ønsker å teste ut - og ta i bruk ny teknologi.  Videre er rett kandidat ansvarlig, inkluderende og løsningsorientert i samarbeid med andre kollegaer.

   


  Arbeidsoppgaver

  • CAD-design og tegnings arbeid i forbindelse med Beerenbergs produktleveranser
  • Bistå i utviklingsarbeid gjennom utarbeiding av detalj-design og tegningsunderlag
  • Utarbeide og oppdatere produktdokumentasjon og prosedyrer for produktene i Benarx segmentet
  • Bistå i simuleringsarbeid som del av Beerenbergs produktleveranser
  • Bistå med andre forefallende oppgaver ved behov

   


  Kvalifikasjoner

  • Relevant bachelor, gjerne med teknisk bakgrunn
  • Annen relevant utdannelse innen fagskole, kurs og arbeidserfaring kan kompensere for krav til bachelor. 
  • To års arbeidserfaring og faglig interesse
  • Svært gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


   

  God kjennskap til Benarx-produktene, og høyt brukernivå i Inventor vil bli vektlagt som en fordel.

   

  Søknadsfrist: 1. august. 

   


  Spørsmål om stillingen kan rettes til Adrian Christian Haaland, Engineering Manager, på e-post: adchaa@beerenberg.com

 2. HMS Rådgiver
  SØKNADSFRIST

  I forbindelse med økt aktivitet søker vi nå HMS Rådgiver til Samhandlingssenteret, avdeling MMO. Arbeidssted er Kokstad. Reisevirksomhet onshore og offshore må påregnes.

   

  Avdelingen består av cirka 25 ansatte på land, som arbeider mot 14 ulike anlegg, primært offshore. Miljøet er preget av faglig stolthet og høy kompetanse, men er samtidig uformelt. 

   

  Som HMS rådgiver i Beerenberg vil du være ansvarlig for systematisk HMS-tilrettelegging i samhandlingssenteret, herunder erfaringsoverføring og koordinering mellom prosjektene. Du vil være bidragsyter til forebyggende sikkerhets- og sikringsarbeid gjennom å støtte linjeledelsen med aktiviteter, undersøkelse og oppfølging av hendelser, inspeksjoner, øvelser, møter og undervisning relatert til HMS.

   

  Vi ser etter deg som trives i møte med andre mennesker og kommunisere på en tydelig og tillitsvekkende måte, både muntlig og skriftlig. Det vil være oppgaver som krever at du er proaktiv og igangsetter en del aktiviteter i ulike ledd. Vi ser derfor at evner som struktur og planmessighet vil være en fordel i stillingen. Videre må du trives i en kultur der man har fokus på nye løsninger, kvalitet i leveranser og gode sluttresultater.

   

   

  Hovedansvar 

   

  • Etablere HMS kontakt mellom Beerenberg og kunde 
  • Organisere HMS-møter med fokus på læring, erfaringsoverføring og kontinuerlig forbedring
  • Bidra til at konsernets HMS-politikk og Miljø-politikk etterleves i drift.
  • Medvirke til at alt arbeid utføres i tråd med gjeldende prosesser og prosedyrer
  • Gjennomføre kampanjer og månedlige HMS-temaer etter behov
  • Oppfølging av korrigerende og forebyggende tiltak i prosjekt  
  • Gjennomføre HMS-inspeksjoner på anlegg
  • Bidra til systematisk oppfølging av HMS-arbeidet gjennom enhetens HMS-plan

   

  Kvalifikasjoner 

   

  • Bachelor innen HMS/K relaterte fag er foretrukket, men ikke et krav.
  • Min. 5 års erfaring innen HMS, gjerne operativ erfaring.
  • Drift- og prosjekterfaring 

   

  HVORFOR BLI EN BEERENBERGER
  I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Vi er en inkluderende arbeidsgiver som setter pris på innspill fra dyktige fagfolk og ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet. Samtidig er vi opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen. Dersom du ønsker å gjøre en forskjell, ha mulighet for karriereutvikling og være med på å prege utvikling av et selskap, da tenker vi at du kommer til å trives hos oss.  

   

  Vi kan i tillegg tilby:

  • Stor frihet og en variert arbeidshverdag
  • Et aktivt og godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter
  • Moderne hovedkontor på Kokstad med både treningsfasiliteter, kantine, parkering og el-billading.

   

   

  Deler du våre verdier INKLUDERENDE-ANSVARLIG-NYSKAPENDE og identifiserer du deg med vår visjon BEYOND EXPECTATOÌONS?  


  Søknadsfrist: 08.08.2021
   

  Tiltredelse etter avtale. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter.
   

  Dersom du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss: 

   

  Ole Christian Thømt, VP MMO, Mobil +47 416 63 912 oletho@beerenberg.com

   

   

   

 3. ISO operatør
  SØKNADSFRIST

  Vi er et selskap i vekst, med solide samarbeidspartnere og et godt arbeidsmiljø. Selskapet tilbyr spennende utfordringer og karriereutvikling med mulighet for å arbeide offshore i rotasjonsordninger. Beerenberg er på jakt etter deg som har god kompetanse innen isolasjon, stillas og overflate. Du har høyt fokus på HMS og kvalitet, og identifiserer deg med vår visjon – Beyond Expectations – og våre verdier; Inkluderende, Nyskapende og Ansvarlig.


  Beerenberg ser etter kandidater som er pålitelig, fleksibel, selvgående med sterk yrkesstolthet, og som behersker skandinavisk språk.
   

  Krav til stilling:

  • Minimum 2 års relevant erfaring innen ISO-fag i olje- og gassbransjen. Dersom du ikke har fagbrev må du kunne vise til gjennomført og bestått site-test (gjelder for overflate og isolering) eller stillasopplæring iht.§ 17.4
  • For overflatearbeidere er det en fordel om du kan dokumentere UHT opplæring
    

  Det er en fordel om du har fagbrev, gyldig helseattest offshore, grunnleggende sikkerhetskurs, fallsikringskurs og tilkomstteknikk med Soft-sertifisering.

  Vi ser frem til å motta din søknad.

  Dersom du har relevant erfaring, men ikke direkte ISO-erfaring, kan du gå inn på www.beerenberg.com/karriere for å se andre muligheter.


   

 4. Kvalitetsanalytiker
  SØKNADSFRIST

  I forbindelse med økt aktivitet søker vi nå kvalitetsanalytiker til Samhandlingssenteret, avdeling MMO. Arbeidssted er Kokstad.

   

  Avdelingen består av cirka 25 ansatte på land, som arbeider mot 14 ulike anlegg, primært offshore. Miljøet er preget av faglig stolthet og høy kompetanse, men er samtidig uformelt.  

   

  Som kvalitetsanalytiker i Beerenberg vil du ha det faglige ansvaret for planlegging, tilrettelegging og oppfølging av kvalitetsarbeidet i drift. Du vil ha en avgjørende rolle for å sikre at arbeid utføres etter avtalt kvalitet med tanke på helse, miljø og sikkerhet for de enkelte ansatte. I stillingen vil du få god nytte for dine analytiske ferdigheter, hvor interesse for business intelligence vil være en fordel.

   

  Du vil i din arbeidshverdag være i dialog og samarbeide med flere interne og eksterne kontaktpunkt. Det vil derfor legges stor vekt på gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper. Vi ser også at du har øye for detaljer, evner å jobbe strukturert og er leveransedyktig.

   

   

  Hovedoppgaver 

   

  • Ansvarlig for systematisk tilrettelegging av kvalitetsoppfølging i samhandlingssenteret, herunder erfaringsoverføring og koordinering mellom prosjektene 
  • Bidra til forebyggende kvalitetsoppfølging gjennom å støtte linjeledelsen med aktiviteter, undersøkelse og oppfølging av avvik, inspeksjoner, møter og undervisning relatert til kvalitet
  • Etablere kvalitetskontakt mellom Beerenberg og kunde 
  • Ansvarlig for analyse og fremstilling data av kvalitetsarbeidet
  • Bidra til systematisk oppfølging av kvalitetsarbeidet gjennom enhetens kvalitetsplan  
  • Sikre at konsernets HMS-politikk og Miljø-politikk etterleves i drift
  • Bidra til at alt arbeid utføres til avtalt kvalitet, med tanke på den enkelte medarbeiders helse, miljø og sikkerhet
  • Sikre at arbeidet er i tråd med konsernets gjeldende strategi og prosedyrer samt gjeldende norsk lov, og aktivt medvirke til konsernets fremtidige utvikling

   

   

  Kvalifikasjoner 

   

  • Bachelor innen HMSK-fagområdet eller andre relevante fagområder
  • Erfaring med business intelligence er en fordel, men ikke ett krav
  • Min. 3 års relevant erfaring

   

   

  HVORFOR BLI EN BEERENBERGER
  I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Vi er en inkluderende arbeidsgiver som setter pris på innspill fra dyktige fagfolk og ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet. Samtidig er vi opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen. Dersom du ønsker å gjøre en forskjell, ha mulighet for karriereutvikling og være med på å prege utvikling av et selskap, da tenker vi at du kommer til å trives hos oss.  

   

  Vi kan i tillegg tilby:

  • Stor frihet og en variert arbeidshverdag
  • Et aktivt og godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter
  • Moderne hovedkontor på Kokstad med både treningsfasiliteter, kantine, parkering og el-billading.

   

   

  Deler du våre verdier INKLUDERENDE-ANSVARLIG-NYSKAPENDE og identifiserer du deg med vår visjon BEYOND EXPECTATOÌONS?  


  Søknadsfrist: 08.08.2021
   

  Tiltredelse etter avtale. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter.
   

  Dersom du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss: 

   

  Ole Christian Thømt, VP MMO, Mobil +47 416 63 912 oletho@beerenberg.com

 5. Planlegger, Stavanger
  SØKNADSFRIST

  I forbindelse med økt aktivitet søker vi nå en Planlegger til avdeling MMO Senfase. Arbeidssted er Stavanger.

   

  Som Planlegger i Beerenberg vil du drive operativ planlegging gjennom tett integrasjon med produksjon og ledelse på ulike installasjonene offshore. Du vil også arbeide med strategisk planlegging på hoved-, operasjons- og arbeidsordreplan for drift & vedlikehold.  

   

  Du vil i din arbeidshverdag være i dialog med og samarbeide med flere interne og eksterne kontaktpunkt. Det vil derfor legges stor vekt på gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper. Vi ser også at du har øye for detaljer, evner å jobbe strukturert og er leveransedyktig.

   

  Hovedoppgaver:

  • Planlegging av årsprogram
  • Ukentlig og månedlig rapportering i Safran på fremdrift
  • Koordinere planer mot landmiljøene
  • Tilrettelegge for sikker og effektiv gjennomføring av arbeid
  • Bidra til optimal fordeling av ressurser
  • Oversikt og oppfølging på leveranser
  • Ansvarlig for å oppdatere planer
  • Analysere og rapportere trender, planresultater og forbedringsmuligheter

   

  Kvalifikasjoner:

  • Bachelorgrad innen økonomi, logistikk eller tekniske fag
  • Lang og relevant erfaring innen ISO-fag kan kompensere for manglende formell kompetanse
  • Erfaring med relevante IT-systemer slik som SAP og Safran
  • God muntlig og skriftlig språkkunnskap - norsk og engelsk

   

  Er du nyutdannet med relevant høyre utdannelse? Da oppfordrer vi også deg til å søke!

   

  HVORFOR BLI EN BEERENBERGER
  I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Vi er en inkluderende arbeidsgiver som setter pris på innspill fra dyktige fagfolk og ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet. Samtidig er vi opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen. Dersom du ønsker å gjøre en forskjell, ha mulighet for karriereutvikling og være med på å prege utvikling av et selskap, da tenker vi at du kommer til å trives hos oss.  

   

  Vi kan i tillegg tilby:

  • Stor frihet og en variert arbeidshverdag
  • Et aktivt og godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter
  • Lokaler sentralt på Forus med fasiliteter som kantine og gratis parkering

   

   

  Deler du våre verdier INKLUDERENDE-ANSVARLIG-NYSKAPENDE og identifiserer du deg med vår visjon BEYOND EXPECTATIONS?  


  Søknadsfrist: 31.08.2021
   

  Tiltredelse etter avtale. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter.
   

  Dersom du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss: 

   

  Lisbeth Mari Berntsen, Driftsleder Statfjord, Mobil: +47 97973771, e-post: lisber@beerenberg.com

 6. Praksiskandidater Overflate, on- og offshore
  SØKNADSFRIST

  Er du praktisk anlagt og ønsker å utvikle kompetanse i faget industrimaling? Beerenberg ser nå etter morgendagens industrimalere og vi tilbyr mulighet for å arbeide i ulike prosjekter både on- og offshore i ulike rotasjonsorninger.

   

  Å jobbe i prosjekt vil gi deg en spennende, variert og utfordrende arbeidshverdag.   

   

  Beerenberg er et selskap i vekst med solide samarbeidspartnere og et godt arbeidsmiljø. Hos oss står HMS og kvalitet i høysetet. Vi identifiserer oss med vår visjon – Beyond Expectations – og våre verdier; inkluderende, nyskapende og ansvarlig.  

   

  Vi ser etter deg som  

  • har minst 2 års erfaring fra fysisk arbeid, for eksempel bygg- og anlegg, industri, drift og produksjon.  
  • er praktisk anlagt og ønsker via praksis å oppnå fagbrev som industrimaler på sikt  
  • trives med fysisk arbeid
  • er bosatt i Bergen eller omegn   
  • behersker skandinavisk språk  

   

  Du må  

  • ha ønske om faglig utvikling
  • ønske å bidra til at Beerenberg leverer «Beyond Expectations»
  • bidra til et godt arbeidsmiljø    
  • ha gode holdninger, være fleksibel, løsningsorientert og ha høy grad av arbeidsstolthet
  • ha fokus på læring og forbedring  

   

  For de rette kandidatene tilbyr Beerenberg   

  • et grundig faglig opplærings- og utviklingsløp med fokus på HMS og kvalitet
  • mulighet til å arbeide i spennende prosjekter, både on- og offshore i rotasjonsordninger  
  • ordnede lønnsforhold
  • et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • fokus på medarbeiderinvolvering  
  • kompetanseutvikling og karrieremuligheter   

   

  Har du lyst å bli med på laget? Da ser vi frem til å motta din søknad.     

   

  Oppstart: Etter avtale.  

   

  Søknadsfrist er senest 31.07.2021. Søkere vil bli behandlet fortløpende.   

   

  For spørsmål, ta kontakt med: people.operations@beerenberg.com

 7. Sikringsledere
  SØKNADSFRIST

  Vi søker etter Sikringsledere med Soft sertifisering.

   

  Hovedansvarsområder:

  • Ansvar for å utføre arbeid i henhold til Beerenbergs HMS krav og rutiner
  • Koordinering av arbeidet med andre disiplinformenn og Fagansvarlig
  • Representere fagansvarlig for tilkomstteknikk på arbeidsplassen
  • Bistå formann som Fagansvarlig for TT under møter med kundens representanter
  • Teknisk problemløsning i samarbeid med feltingeniør / formenn

   

  Kvalifikasjoner:

  • Det stilles krav til sikringsleder-sertifisert i Soft / NS 9600 Arbeid i tau


  Videre er det en fordel om du har:

  • Fagbrev innen isolering, stillas eller overflate
  • Riggersertifikat (O-2.2 og O-3.2)
  • Mekanisk erfaring / kompetanse
  • God kjennskap til lover, standarder og forskrifter for arbeid i tau
  • Gode lederegenskaper
  • Er sikkerhetsbevisst
  • Gode kunnskaper innen ISO-fagene

   

  Dersom du mener du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker. Legg ved CV, søknad og relevant dokumentasjon på din kompetanse. Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal for at de skal bli vurdert.


  Søknadsfrist er 30.09.2021. Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse er fortløpende og etter avtale.

  Spørsmål for stilling og arbeidssted kan rettes til HR i Beerenberg.
   

   

 8. Sikringsledere og Tilkomsttekniker nivå 2
  SØKNADSFRIST

  På grunn av høy aktivitet søker vi etter Sikringsledere og tilkomstteknikere med Soft sertifisering.
   

  Hovedansvarsområder:
   

  Sikringsleder:

  • Ansvar for å utføre arbeid i henhold til Beerenbergs HMS krav og rutiner
  • Koordinering av arbeidet med andre disiplinformenn og Fagansvarlig
  • Representere fagansvarlig for tilkomstteknikk på arbeidsplassen
  • Bistå formann som Fagansvarlig for TT under møter med kundens representanter
  • Teknisk problemløsning i samarbeid med feltingeniør / formenn
    

  Tilkomsttekniker nivå 2:

  • Utføre arbeid i henhold til krav og sikkerhetsmessige prosedyrer og standarder
  • Ansvarlig for at TT utstyr brukes, vedlikeholdes og kontrolleres ihht. arbeidsinstruks og bruksanvisning
  • Ansvarlig for å rettlede nivå 1- i henhold til gjeldende prosedyrer i tilfeller der Sikringsleder er utenfor rekkevidde
    

  Som Tilkomsttekniker arbeider man i team på tre – to tilkomstteknikere og en sikringsleder.


  Kvalifikasjoner:

  Sikringsleder:

  • Det stilles krav til sikringsleder-sertifisert i Soft / NS 9600 Arbeid i tau


  Videre er det en fordel om du har:

  • Fagbrev innen isolering, stillas eller overflate
  • Riggersertifikat (O-2.2 og O-3.2)
  • Mekanisk erfaring / kompetanse
  • God kjennskap til lover, standarder og forskrifter for arbeid i tau
  • Gode lederegenskaper
  • Er sikkerhetsbevisst
  • Gode kunnskaper innen ISO-fagene
    

  Tilkomsttekniker nivå 2:

  • Sertifisert i Soft / iht. NS 9600 Arbeid i tau A-2
  • Fagbrev eller erfaring innen isolering, stillas eller overflate
  • Mekanisk erfaring  / kompetanse


  Dersom du mener du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker. Legg ved CV, søknad og relevant dokumentasjon på din kompetanse. Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal for at de skal bli vurdert.


  Søknadsfrist er 30.09.2021. Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse er fortløpende og etter avtale.

  Spørsmål for stilling og arbeidssted kan rettes til HR i Beerenberg.

 9. Stillasmontører med fagbrev
  SØKNADSFRIST

  Beerenberg søker nå kandidater med fagbrev innen stillasbyggerfaget. Vi ser etter deg som hovedsakelig ønsker å arbeide på et langsiktig og stabilt prosjekt med arbeidssted onshore (landprosjekt). Arbeidsted kan variere etter hvor bedriften til enhver tid har behov. Arbeidstid følger til enhver tid gjeldende arbeidstidsordninger og rotasjonsordninger på arbeidsstedet.
   

  Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Montering/demontering av stillas
  • Pakking av utstyr
  • Sørge for å gå gjennom aktuelle sjekklister før, under og etter arbeidsoperasjoner
  • Overvåke at stillas har riktig kvalitet, og melde avvik i kvalitetssystemet
  • Kontinuerlig sørge for orden, ryddighet og renhold på arbeidsplassen
  • Aktivt medvirke til at selskapets HMS-krav ivaretas samt at kvaliteten på selskapets leveranser kontinuerlig forbedres

   

  Kvalifikasjoner:

  • Norsk fagbrev innenfor stillasbyggerfaget
  • Fallsikringskurs  
  • Erfaring med arbeid på anlegg/raffineri/skipsverft og kjennskap til tilhørende sikkerhetsbestemmelser 
  • Du må være i stand til og motivert for å jobbe på enhetsrater
  • Søkere må beherske skandinavisk og/eller engelsk på et tilfredsstillende nivå.

   

  Personlige egenskaper:
  Som person må du være pålitelig, selvgående, samt inneha et utpreget fokus på HMS og kvalitet. En Beerenberger skal levere Beyond Expectations, og vi ser derfor etter deg med faglig integritet og som identifiserer deg med våre verdier om å være inkluderende, nyskapende og ansvarlig.
   

  Dersom du mener du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker. Legg ved CV, søknad og relevant dokumentasjon på din kompetanse. Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal for å bli vurdert.

   

  Søknadsfrist: 30.09.21. Vi behandler og intervjuer søkere fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

   

  Spørsmål om stilling og arbeidssted kan rettes til HR i Beerenberg på e-post people.operations@beerenberg.com.

   

Back to top