Vi er et selskap i vekst, med solide samarbeidspartnere og et godt arbeidsmiljø. Selskapet tilbyr spennende utfordringer og karriereutvikling med mulighet for å arbeide offshore i rotasjonsordninger. Beerenberg er på jakt etter deg som har god kompetanse innen isolasjon, stillas og overflate. Du har høyt fokus på HMS og kvalitet, og identifiserer deg med vår visjon – Beyond Expectations – og våre verdier; Inkluderende, Nyskapende og Ansvarlig.


Beerenberg ser etter kandidater som er pålitelig, fleksibel, selvgående med sterk yrkesstolthet, og som behersker skandinavisk språk.
 

Krav til stilling:

  • Minimum 2 års relevant erfaring innen ISO-fag i olje- og gassbransjen. Dersom du ikke har fagbrev må du kunne vise til gjennomført og bestått site-test (gjelder for overflate og isolering) eller stillasopplæring iht.§ 17.4
  • For overflatearbeidere er det en fordel om du kan dokumentere UHT opplæring
     

Det er en fordel om du har fagbrev, gyldig helseattest offshore, grunnleggende sikkerhetskurs, fallsikringskurs og tilkomstteknikk med Soft-sertifisering.

Vi ser frem til å motta din søknad.

Dersom du har relevant erfaring, men ikke direkte ISO-erfaring, kan du gå inn på www.beerenberg.com/karriere for å se andre muligheter.