Skip to Content Skip to Navigation
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du bli en Beerenberger? Ledige stillinger finner du her. Vi ser frem til å høre fra deg!

Som Beerenberger vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse.

Er du en som ønsker å gjøre en forskjell? Få mulighet til å prege utviklingen av et selskap? En som ønsker å søke nye løsninger? Kunne ta beslutninger? Ha karrieremuligheter innenfor samme selskap? Ja, da tror vi at du passer som Beerenberger.  

Vi er opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen, samtidig som bedriften er ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt industriselskap – med hovedkontor i Bergen - som leverer avanserte vedlikeholdstjenester og –løsninger til olje- og gassindustrien.

Vi har mulighetene; bli en Beerenberger du også!

 1. Avdelingsleder TT
  SØKNADSFRIST

  Tilkomstteknikk er et viktig fagområde for Beerenberg og våre oppdragsgivere benytter tilkomstteknikk til stadig flere oppdrag. Metoden er tids- og kostnadsbesparende, og har stor verdi for selskapet. Vi søker nå etter en Avdelingsleder TT som ønsker å videreutvikle og kvalitetssikre TT i selskapet. Stillingen rapporterer til VP NBM og er i hovedsak lokalisert ved vårt hovedkontor på Kokstad.

  Som Avdelingsleder TT vil du være en viktig bidragsyter for at mål, plan og strategi oppnås. Du vil være ansvarlig for at Beerenberg leverer i henhold til strategi på området, herunder bidra til økt aktivitet gjennom salg og promotering av Beerenberg sitt klatremiljø. Videre er du ansvarlig for at driftsmodellen samsvarer i henhold til gjeldende lovverk og forskrifter, samt selskapets interne retningslinjer og prosedyrer.

  Som Avdelingsleder TT er du ansvarlig for å utvikle og fremme sikringsledere sitt arbeidsmiljø, samt fremme Beerenberg som en attraktiv arbeidsgiver. Å styrke selskapets kapabilitet innen TT vil være blant hovedoppgavene. I din rolle vil du ha personalansvar for Fagansvarlig TT og sikringslederne. Dette innebærer blant annet sykefraværsoppfølging, etablering av kriterier for mobilisering, samt faglig støtte og faglig utvikling.

  Vi ser etter deg som har høyere utdanning, fortrinnsvis innenfor ingeniørfag/tekniske fag eller administrative fag. Lang og relevant erfaring kan kompensere for krav om formalkompetanse.

  For å lykkes i stillingen ser vi for oss at du har erfaring fra oljeservicebransjen eller tilsvarende bransje. Erfaring med prosjektledelse vektlegges også. Kunnskap om HMS-arbeid, herunder risikostyring, korrigerende tiltak og avviksbehandling er ønskelig.
  Videre seg vi for oss at du har gode kommunikasjons- og formidlingsevner, samt er nøyaktig og strukturert i din arbeidsmetodikk. I tillegg kreves det at du er resultatorientert, har kommersiell forståelse, samt gode IT-ferdigheter.

  Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling med høy grad av selvstendighet i arbeidet. Du vil bli del av et uformelt og hektisk arbeidsmiljø med faglig sterke og erfarne kollegaer. I tillegg kan vi tilby attraktive lokaler, kantine, treningsrom, gratis parkering og EL-bil ladning.

  Dersom du mener du er den rette kandidaten, vil vi gjerne at du søker! Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter.

  For spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med EVP NBM, Nils Halvor Berge. Kontaktes på e-post nilber@beerenberg.com eller på telefon +47 950 88 090

  Søknadsfrist: 09.10.2022. Tiltredelse etter avtale.

 2. Beerenberg Industri søker lokale stillasmontører
  SØKNADSFRIST

  Beerenberg Industri, lokalisert i Skien, søker nå stillasarbeidere for ulike oppdrag. Arbeidssted vil hovedsakelig være Grenlandsområdet (Telemark). Vi ønsker å ansette lokalt personell for langsiktig og forutsigbart arbeidsforhold.

  Vi ser for oss at du er selvstendig og strukturert, med gode samarbeids- og organiseringsevner. Du er også svært opptatt av HMS og pålitelig.

  Dersom du mener du kan være den rette kandidaten for oss, vil vi svært gjerne at du legger inn en søknad!

  Hovedansvar og -oppgaver:

  • Montering/demontering av systemstillas. Kunnskap fra fasadestillas er minimumskrav
  • Aktiv medvirke til at selskapets HMS-krav ivaretas, samt at kvaliteten på selskapets leveranser kontinuerlig forbedres
  • Kontinuerlig sørge for orden, ryddighet og renhold på arbeidsplassen


  Krav til kvalifikasjoner:

  • Stillaskurs §17-4
  • Minimum ett års erfaring med stillasarbeid
  • Fallsikringskurs inkl. praksis med bruk av fallsele
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne fortrinnsvis på norsk, eventuelt på engelsk


  Andre kvalifikasjoner som vil være fordelaktige i stillingen:

  • Norsk stillasfagbrev
  • Førerkort klasse B


  Betingelser:

  • Fast ansettelse i solid selskap
  • Trygt arbeidsmiljø der HMS er prioritet nr. 1
  • For rette vedkommende er det mulig med langvarig arbeidsforhold
  • Arbeidstid er mandag til fredag kl. 07–15
  • Reise og losji blir ikke dekket
  • Lønn etter avtale, i henhold til standardisert matrise
  • Gode muligheter for faglig utvikling


  Oppstart: Snarest, og etter avtale.


  Søknadsfrist: Snarest
  Søknader må sendes elektronisk via søkerhåndteringssystemet. Søknader via e-post vil ikke bli vurdert.

  Kontaktpersoner:
  Pål Gunleksen, Beerenberg Industri, e-post: paagun@beerenberg.com, tlf: 90627387
  Rekruttering Beerenberg, e-post: rekruttering@beerenberg.com

Back to top